Skip to main content

Verkoyen Gasservice – dé gasleverancier van Limburg!

Verkoyen Gasservice – dé gasleverancier van Limburg!

Een betrouwbare leverancier vinden in Limburg voor uw gas kan een hele zoektocht zijn. Zeker als u niet goed weet waar u op moet letten. Bij Verkoyen Gasservice kan u alvast terecht voor ervaring, service en kwaliteit. Lees hier meer over onze diensten en onze werkwijze, en wat we voor uw gaslevering in regio Limburg kunnen betekenen.

Gasleverancier Verkoyen in Limburg

Verkoyen Gasservice te Limburg levert alle bulkgassen die opgeslagen kunnen worden in zowel boven- als ondergrondse tanks. Graag geven we eerst wat uitleg over de diverse soorten gas die wij in regio Limburg leveren.

  • Propaan

Propaangas is een vloeibaar gemaakt petroleumgas, dat rechtstreeks gewonnen wordt uit ruwe aardolie en gas. Propaangas zal onder druk veranderen in een vloeistof die gemakkelijk in gastanks opgeslagen en vervoerd kan worden. Het kan zowel gebruikt worden voor verwarming, koken, barbecues, industriële toepassingen en het aandrijven van motoren zoals auto’s.

Propaan is milieu- en energievriendelijk indien het gas de bodem, het water, of de lucht niet vervuilt én wanneer de verbranding tot 19% minder CO2 produceert dan stokolie. Bovendien is roestvorming in de tanks zo goed als uitgesloten aangezien propaan geen water bevat. Het spreekt dus voor zich dat dit één van de populairste gassen is die we leveren in Limburg!

  • Butaan

Butaangas wordt ook uit ruwe aardolie gewonnen, net zoals propaan. Er is enkel een verschil tussen beide in hun reactie op lage temperaturen. Bij temperaturen rond het vriespunt kan butaan niet meer gebruikt worden, omdat het begint te verdamen en dus geen gas meer produceert. Hierdoor is butaan eerder geschikt voor toepassingen binnenshuis. Toch is butaangan een stuk goedkoper dan andere gassen.

  • LPG

Een ander gas dat we in regio Limburg leveren is LPG, wat staat voor Liquified Petroleum Gas en een mengsel is van propaan en butaan. Om LPG te kunnen verbranden moet het vloeibaar gemaakt worden. Daarbij is het een milieuvriendelijke brandstof die zowel geen zwavel- of roetuitstoot heeft als minder schadelijk is. Dankzij het feit dat LPG een gas is, is het risico op lekken en vervuiling van de bodem of het water beperkter. U kan het gas vooral gebruiken voor het aandrijven van motoren van auto’s, vrachtwagens en heftrucks.

Bij ons betaalt u nooit teveel voor uw gaslevering

Indien u in Limburg woont en nog nooit veranderd bent van gasleverancier, kan het goed zijn dat u meer betaald voor aardgas dan dat nodig is. Bij Verkoyen Gasservice te Pelt in Limburg, bent u er zeker van dat u altijd een correcte prijs betaald voor uw gas. Daarbij kan overstappen in België op ieder moment, zelfs wanneer de looptijd van het eerder contract nog niet is afgelopen. Conclusie: betaalt u momenteel te veel voor aardgas? Kies dan voor Verkoyen!

Een gastank van Verkoyen Gasservice

De service van onze gasleveranciers te Limburg in een notendop

Een betaalbare gasleverancier in Limburg vinden is één ding, maar u wilt natuurlijk ook goed behandeld worden als klant. Bij Verkoyen Gasservice kunt u er altijd op vertrouwen dat we ons betrokken tonen met uw persoonlijke situatie en dat we u van A tot Z ontzorgen. Wij helpen u graag verder in het geval van vragen, aarzel dus niet om ons te contacteren voor meer info over de mogelijkheden!

Neem vrijblijvend contact op met onze Limburgse gasleveranciers

Heeft u behoefte aan een betrouwbare en betaalbare gasleverancier in de regio Limburg, dan kunt u altijd terecht bij de enthousiaste experts van Verkoyen Gasservice. Ook voor het verwijderen van uw oude gastank of het plaatsen van uw nieuwe gastank zijn we bovendien direct inzetbaar. Verkoyen Gasservice komt ter plaatse langs en doet het nodige. Heeft u nog vragen voor ons? Contacteer ons vrijblijvend: wij helpen u graag verder!