Skip to main content

Uw bovengrondse gastank verwijderen? Vertrouw op Verkoyen

Uw bovengrondse gastank verwijderen? Vertrouw op Verkoyen

Voor het verwijderen van een bovengrondse gastank kunt u altijd terecht bij Verkoyen Gasservice. Wij hebben jarenlange ervaring in de sector en helpen iedere klant met evenveel enthousiasme, kennis en passie. Lees hier meer over onze diensten en producten betreffende gastanks.

Waarom uw bovengrondse gastank laten weghalen door Verkoyen

Bent u van plan om uw bovengrondse gastank te verwijderen? Dan bent u bij Verkoyen Gasservice aan het juiste adres. Wij zijn namelijk niet enkel een expert in de verkoop en de professionele plaatsing van kwalitatieve gastanks, maar ook in het veilig verwijderen ervan. Het is dan ook van groot belang dat u voor de eliminatie van uw gastank met een specialist samenwerkt, gezien gas een uiterst gevaarlijke substantie is die veel risico’s met zich meebrengt. Wij kunnen uw veiligheid, die van uw omgeving en van de mensen rondom u garanderen. Vertrouw op Verkoyen Gasservice voor een punctuele service!

Wanneer verwijdert u uw bovengrondse gastank best?

Indien u uw bovengrondse gastank niet meer gebruikt of wanneer uw gastank schade heeft opgelopen, is het best dat deze zo snel mogelijk op een betrouwbare wijze verwijderd wordt. Gebruik maken van een gebrekkige gastank kan namelijk ernstige gevolgen hebben voor zowel uw gezondheid als uw omgeving, en dus raden we u aan tijdig gebruik te maken van de diensten van Verkoyen Gasservice. Zo bent u helemaal zeker dat uw gastank geen gevaren oplevert, en kunt u met een gerust hart van uw woning genieten.

Verwijdering van bovengrondse gastank door Verkoyen Gasservice

Hoe verwijderen we uw gastank boven de grond precies?

De verwijdering van uw bovengrondse gasstank voeren we bij Verkoyen Gasservice uit in twee belangrijke stappen. Eerst en vooral zorgen onze ervaren werknemers ervoor dat de tank volledig leeggemaakt wordt. Wanneer hij volledig leeg is, en dus geen risico’s meer inhoudt, wordt de gastank in kwestie in een tweede stap veilig bij u weggehaald en vervolgens afgevoerd. En dat tegen een eerlijke prijs!

Moet uw gastank wel degelijk verwijderd worden of is hij geschikt voor hergebruik?

Toch kiezen we er niet altijd voor om uw bovengrondse gastank na het ledigen meteen te verwijderen: sommige gastanks kunnen immers nog opnieuw gebruikt worden, en dan zou het zonde zijn om deze kans niet te benutten. Aan de hand van een uitgebreide checklist controleren onze deskundige teamleden tot in de puntjes of de gastank nog geschikt is voor hergebruik. Wanneer de tank deze test niet doorstaat wordt hij door ons vernietigd, zodat hij op geen enkele manier meer gebruikt kan worden en de situatie dus volkomen veilig is. 

Blijkt uw tank na het ledigen wel nog aan de veiligheidsnormen de voldoen? Prima, dan kan het toestel in enkele stappen terug opgeknapt en hergebruikt worden!

  • Er wordt een hydraulische test uitgevoerd: de gastank wordt gevuld met water, zo kan de mechanische druk van de tank gemeten worden.
  • De tank wordt gezandstraald: Op deze manier wordt het metaal terug zichtbaar.
  • De accessoires worden vervangen; Het kraantje, de peilstrook en de klep.
  • De tank wordt opnieuw geverfd.
  • Als de tank klaar is wordt hij ontlucht en opnieuw gebruikt. En klaar is kees!

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer info over de verwijdering van uw gastank

Heeft u graag nog meer informatie over het verwijderen van uw bovengrondse gastank, en zou u graag de voordelen van een samenwerking met Verkoyen Gasservice ontdekken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende afspraak. Verkoyen Gasservice helpt u met veel plezier bij het verwijderen van uw bovengrondse gasttank, en zit graag met u samen om de mogelijkheden te overlopen. U kunt ons altijd bereiken door het contactformulier op onze website in te vullen, dan helpen we u spoedig en met veel enthousiasme verder. Alvast tot dan!