Skip to main content

Propaantank kopen bij de specialisten van Verkoyen Gasservice

Propaantank kopen bij de specialisten van Verkoyen Gasservice

Heeft u interesse in het kopen van een propaantank, maar weet u niet waar te beginnen? Verkoyen Gasservice staat voor u klaar! Wij hebben jaren ervaring in de sector als gasleverancier en garanderen u een correcte prijs, met een vakkundige plaatsing en een uitstekende klantenservice. Lees zeker verder voor meer informatie omtrent de aankoop van propaantanken bij Verkoyen Gasservice.

Waarom een propaantank kopen bij Verkoyen Gasservice?

Wilt u een propaantank kopen voor uw woning, dan staan wij bij Verkoyen Gasservice altijd klaar om u tot in de puntjes verder te helpen. Graag geven we u om te beginnen dan ook een woordje uitleg over de diverse voordelen van de aankoop van een propaantank. Een propaantank is een opslagtank uit metaal waarin u propaangas op een veilige manier op kan slaan. Als u uw woning warm wilt krijgen of uw bedrijf wilt voorzien van een energie, dan is een propaantank een ideale en bovendien duurzame manier om dit te verwezenlijken.

Welke soort propaantank past precies bij mijn behoeften?

Propaantanks zijn te koop in verschillende uitvoeringen. Welke propaantank u best aankoopt, is sterk afhankelijk van hoe u hem gebruiken zal. Een particulier zal in de praktijk bijvoorbeeld vaak een lager energieverbruik hebben dan professionals. Daarom wordt een propaantank doorgaans aangekocht gebruikt om een huis op te warmen of om te koken. Het gebruik van propaan is bovendien een logisch en handig alternatief als u niet aangesloten bent op het aardgasnetwerk, of daar geen mogelijkheid toe heeft.

Propaantanken worden daarnaast veelvuldig aangekocht in diverse branches. Denk bijvoorbeeld maar aan de horeca, de agrarische sector en de industrie. Vanzelfsprekend kan de brandstof ook gebruikt worden voor specifieke toepassingen. U kan uw keuze van uw propaantank hierop baseren.

Propaantank van Verkoyen Gasservice

De maatvoering van de propaantank die u koopt

De inhoud van de propaantanken waaruit u kunt kiezen kan sterk variëren. Zo zijn er propaantanken te koop van 500 liter, maar ook van 50.000 liter. Koopt u een propaantank voor particulier gebruik? Dan volstaat in de meeste gevallen een inhoud van 500 liter tot 3.000 liter. De gewenste maatvoering is echter wel afhankelijk van uw propaangebruik op jaarbasis én de frequentie waarmee uw tank gevuld wordt.

Verkoyen Gasservice kan u uitstekend adviseren bij de aankoop van uw propaantank. In samenspraak met u kiezen we het juiste formaat van de tank uit en stellen we een gepaste leveringsovereenkomst op. Daarbij hebben we een 24/7-service voor al onze klanten, en kan u bij ons altijd rekenen op een persoonlijke en warme aanpak.

Propaantank kopen of huren?

Belangrijk om te weten, is dat u een propaantank zowel kan kopen als kan huren of leasen bij Verkoyen Gasservice te Pelt, Limburg. Als u kiest om te huren, nemen wij vanzelfsprekend het jaarlijks onderhoud van uw propaantank voor onze rekening. Maar wees gerust: Dit doen wij indien gewenst ook als u een propaantank bij ons koopt. Hiervoor stellen we een onderhoudscontract op, waarin alles gedetailleerd inbegrepen is.

Ook de vakkundige plaatsing van uw propaantank

Ten slotte verzorgen wij niet alleen de aankoop van uw propaantank, maar ook de vakkundige plaatsing ervan. Verkoyen Gasservice is een familiebedrijf met veel ervaring binnen de sector. Ook voor begeleiding in het aanvragen van de benodigde vergunningen voor uw aangekochte propaantank staan wij paraat. Handig, toch?

Neem gerust contact met ons op om een propaantank te kopen of voor meer info!

Heeft u interesse in het kopen of het huren van een propaantank bij Verkoyen Gasservice? Contacteer ons gerust vrijblijvend voor het maken van een afspraak. Wij leveren in de gehele provincie Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Onze ervaren medewerkers maken graag tijd voor u vrij. Tot dan!