Skip to main content

Ondergrondse gastank aan een eerlijke prijs bij Verkoyen Gas

Ondergrondse gastank aan een eerlijke prijs bij Verkoyen Gas

Heeft u een ondergrondse gastank in gedachten voor uw woning, maar weet u niet aan welke prijs u zich precies mag verwachten? Bij Verkoyen Gasservice te Pelt in Limburg zijn we gespecialiseerd in de levering van gas en gasinstallaties, en geven we u graag meer info tijdens een persoonlijke afspraak. Lees hier alvast meer over een ondergrondse gastank, de prijs en de voordelen ervan.

Wij voorzien u van een ondergrondse gastank aan een aantrekkelijke prijs

Heeft u maar weinig ruimte rond uw woning en houdt u niet van het uitzicht van een gastank? Dan kan u best kiezen voor een ondergrondse gastank. De prijzen van zo’n gastank zijn sterk afhankelijk van verschillende factoren, en bij Verkoyen Gasservice kan u terecht voor het huren, kopen of leasen van een gastank. in dit artikel vindt u alvast meer informatie over de prijzen, voordelen en eventuele andere soorten gastanken.

Soorten gastanken: onder de grond en boven de grond

Er bestaan 2 soorten gastanks met variërende prijzen, namelijk een ondergrondse en een bovengrondse tank. Een tank die boven de grond geplaatst wordt zal uiteraard zichtbaar zijn in uw tuin oppervlak en wordt rechtstreeks geïnstalleerd in het buitengedeelte van uw huis. De plaatsing van zo’n bovengrondse gastank vergt minder moeite en kan snel en eenvoudig door onze experts uitgevoerd worden. Mede daardoor heeft een bovengrondse gastank een lagere prijs dan een ondergrondse gastank.

Daarnaast zijn er de ondergrondse gastanken. Dit soort gastank is een goed alternatief voor als u een gastank wilt die niet zichtbaar is vanuit uw woning of tuin. Hierdoor zal uw buitenruimte en mooi uitzicht niet verstoord worden. Graag gaan we dieper in op de prijzen en de voordelen van een ondergrondse tank.

Ondergrondse gastank van Verkoyen Gasservice

Voordelen van een ondergrondse tank

Een ondergrondse gastank heeft dan wel een iets hogere prijs dan een bovengrondse gastank, maar brengt wel verschillende voordelen met zich mee. Wij sommen ze graag kort voor u op:

  • Het esthetische aspect

Voornamelijk bij particulieren is een ondergrondse gastank populair. Het esthetische aspect primeert, aangezien alleen het deksel met de meet- en leesinstrumenten zichtbaar blijft. De ruimte in uw tuin blijft dus hetzelfde. Ideaal als u maar weinig plaats hebt!

  • Veiligheid eerst!

Naast het esthetische aspect zorgt een ondergrondse tank ook voor een optimale veiligheid. Dit dankzij de diepe begraving in de grond, waardoor u er zeker geen last van zal hebben.

  • Beschikbaar in allerlei formaten

Ten slotte zijn er ook verschillende formaten van ondergrondse tanks beschikbaar, waardoor er voor elke woning een gepaste tank gevonden kan worden aan een redelijke prijs.

De prijs van een ondergrondse gasinstallatie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat u een ondergrondse gastank zowel kan huren als kan kopen aan een eerlijke prijs bij Verkoyen Gasservice. Als u ervoor kiest om een gastank te huren, nemen we bij Verkoyen Gasservice vanzelfsprekend ook het jaarlijks onderhoud voor onze rekening. Dit kunnen we uiteraard ook voor u verzorgen als u de tank bij ons koopt. Wist u bovendien dat wij ook het gas zelf aan u leveren?

Daarbij moet u weten dat de prijs van uw ondergrondse of bovengrondse gastank afhangt van verschillende factoren. Zo zal voornamelijk de grootte en het volume de prijs beïnvloeden. De kostprijs van een ondergrondse tank voor uw gas start ongeveer vanaf €1500, waarbij nog een installatiekost gerekend wordt.

Neem gerust contact op voor meer info over uw ondergrondse gastank en de prijs!

Verkoyen Gasservice staat voor u klaar als u een kwalitatieve ondergrondse tank wil laten installeren aan een vriendelijke prijs. Voor welke formule u ook kiest, u sluit steeds een servicecontract af, waarin het onderhoud en de wettelijke keuringen van de tank gedurende de hele looptijd van de leveringsovereenkomst inbegrepen zijn. Bent u benieuwd naar wat de prijs van uw ondergrondse gastank nu exact is? Vraag dan vrijblijvend uw offerte aan en we helpen u graag verder. Of maak een persoonlijke afspraak met onze experts. Tot dan!