Skip to main content

Gastank propaan aankopen bij de ervaren experts van Verkoyen Gas

Gastank propaan aankopen bij Verkoyen: altijd een goed idee

Een gastank op propaan is de ideale oplossing voor de energietransitie. Omdat België tegen 2050 klimaatneutraal wil zijn, is het zeker geen slecht idee om nu al de stap te zetten in die richting. Om propaan te kunnen gebruiken om uw woning of bedrijf te verwarmen, heeft u natuurlijk nood aan een gastank. Een dergelijke propaantank kunt u verkrijgen bij Verkoyen Gasservice: dé professional met jarenlange ervaring en kennis van zaken. Wij bieden u een kwalitatief aanbod gastanks op propaan, tegen een eerlijke prijs.

Welke propaan gastank past bij u? Wij geven u vrijblijvend advies

Wanneer u een gastank op propaan wilt kopen houdt u best rekening met het verschil in plaatsing. Bent u van plan voor een bovengrondse of ondergrondse gastank te kiezen? Ook dat hangt af van wie de gastank gebruikt en waar deze precies gebruikt wordt. Zo wordt er in verschillende industriële en professionele sectoren gebruik gemaakt van een propaantank, denk bijvoorbeeld maar aan de landbouw en de horeca. Natuurlijk maken ook kleinere en lokale bedrijven gebruik van propaan, als manier van hun bedrijfspand te verwarmen. De inhoud van een propaantank, de maat dus, varieert tussen de 500 liter en 50.000 liter.

 

Bij Verkoyen, dé gevestigde waarde in de sector en uw betrouwbare partner voor alles wat uw gastank op propaan betreft, zijn we voorzien op zowel particuliere als professionele klanten. Wanneer u een gastank voor propaan koopt bij Verkoyen wordt u dan ook zonder uitzondering persoonlijk geadviseerd over welke tank het beste bij uw gebruik past. Daarbij houden we bovendien altijd zorgvuldige rekening met de grenzen van uw beschikbare budget. Indien gewenst voorzien we u zelfs van de optie om een gastank te huren in plaats van te kopen. Zo hoeft u zelf de investering in een gastank niet meteen te doen. Als dat geen gemakkelijke oplossing op maat is!

Propaan gastank installeren met onze service

Wanneer u een propaan gastank koopt bij Verkoyen Gasservice, kunt u vertrouwen op een volledige service op maat van uw wensen. Wanneer u bij ons een tank op propaan aankoopt, installeren we deze tank na de levering eigenhandig bij u thuis of bij uw bedrijf. Als familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in het vak, is dit voor ons een standaardroutine. Toch doen onze vakmensen er alles aan om de plaatsing in goede banen te leiden en geven ze elke dag het beste van zichzelf voor uw eindresultaat. Bovendien komt er heel wat kijken bij het plaatsen van een propaantank. Gelukkig kunt u op beide oren slapen: wij bekommeren ons voor u over de benodigde administratieve zaken, zoals het aanvragen van vergunningen en dergelijke.

Plaatsing ondergrondse tank

Verkoyen, dat zijn veilige gastanks voor uw propaan

Veiligheid is een van de kenmerken die we enorm belangrijk vinden bij Verkoyen Gas. Er zijn dan ook heel wat veiligheidsvoorschriften verbonden aan het plaatsen van een gastank, die wij tot het uiterste naleven en respecteren. Veiligheidsafstanden zijn bijvoorbeeld cruciaal voor het plaatsen van een ondergrondse en bovengrondse tank. Natuurlijk heeft niet iedereen tijd en zin om zich bezig te houden met iets zoals veiligheidsmaatregelen. Daarom nemen onze experten dat standaard mee in de plaatsing. Wij kennen de regels uiteraard zelf en zullen daar ook telkens rekening mee houden bij een installatie.

 

Vraagt u zich af of propaan de oplossing is voor uw woning of bedrijf, en of u er plaats voor heeft? U bent welkom om vrijblijvend onze specialisten en experts te spreken. Die kunnen al uw vragen beantwoorden. Neem contact op met ons via het online formulier of mail ons.