Propaangas kopen? Bij Verkoyen Gasservice helpen we u graag

Propaangas kopen? Bij Verkoyen Gasservice helpen we u graag

Wilt u propaangas kopen, dan bent u daarvoor aan het juiste adres bij Verkoyen Gasservice te Pelt, Limburg. Wij specialiseren ons in de bulklevering van verschillende soorten gassen, met als twee populairste soorten propaangas en butaangas. Koopt u dan beter butaangas dan propaangas? Verkoyen Gasservice geeft u het antwoord, samen met een excellente en warme service.

Propaangas: een duurzame investering

Wilt u propaangas kopen om uw woning te verwarmen, dan geven we u daar bij Verkoyen Gasservice eerst graag een woordje uitleg over. Propaan kan afkomstig zijn van chemische processen of van petroleum via raffinage. Het wordt vaak verkocht in vloeibare vorm onder de benaming LPG. Het kent zijn oorsprong uit organische stoffen die doorheen vele jaren een ontbinding hebben gehad. Hierdoor wordt het geput uit de ondergronden van onze aarde, waarna het wordt opgeslagen en vervoerd in vloeibare vorm. Op deze manier zal het propaangas dat u koopt dus niet veel ruimte in beslag nemen.

Koopt u propaangas voor uw woning, dan kan dit gebruikt worden voor verschillende doeleinden. De gassoort wordt dan ook voornamelijk ingezet als brandstof, om eten te maken of om warm sanitair water te krijgen.

Voordelen van de aankoop van propaangas

  • Goed alternatief voor de verwarming: u zal in geen tijd een knusse woning genieten dankzij de warmte die propaan vrijlaat.
  • Ook perfect voor buiten: zowel de gastank als gasflessen zullen buiten geïnstalleerd moeten worden. Én, ze kunnen tegen de kou!
  • Verkrijgbaar voor daar waar er geen aardgas is: mensen die geen toegang hebben tot het distributienetwerk van aardgas, kunnen toch nog propaan gebruiken.

Propaantank van Verkoyen Gasservice

Propaangas kopen, of toch butaangas?

Naast propaangas kunt u ook butaangas kopen. Dit wordt eerder gebruikt in huishoudelijke omstandigheden, zoals voor uw gasfornuis, heetwatertoestellen of voor de bevoorrading van bijverwarmingen. Belangrijk om te weten is dat butaan niet gebruikt kan worden voor uw boiler. De aankoop van butaangas kan dus minder geschikt zijn dan die van propaangas, afhankelijk van uw persoonlijke situatie en doeleinden.

Butaangas wordt, net zoals propaan, opgeslagen en vervoerd in vloeibare vorm. Naderhand wordt het nog in gasflessen overgedragen om verder verbruikt te worden.

Propaangas kopen bij Verkoyen Gasservice

Heeft u besloten dat u propaangas wilt kopen? Dan bent u altijd zeker van een goede keuze en een duurzame investering, waarvan u geen seconde spijt zult hebben. Bij Verkoyen Gasservice kan u bovendien niet alleen terecht voor kopen van een propaangastank, maar ook het huren of leasen van een propaaninstallatie! Voor welke formule u ook kiest, bij Verkoyen Gasservice sluit u steeds een servicecontract af, waarin het onderhoud en de wettelijke keuringen van de tank gedurende de hele looptijd van de leveringsovereenkomst inbegrepen zijn.

Na een jarenlange ervaring als stookolieleverancier (onze familiale onderneming is immers al vier generaties lang actief in de sector) biedt Verkoyen Gasservice nu ook alle bulkgassen aan. In tegenstelling tot grote bedrijven of multinationals geniet u bij ons van direct contact, zonder tussenpersonen. En van een eerlijke prijs voor het propaangas dat u aankoopt!

Neem gerust contact op om propaangas aan te kopen aan een vriendelijke prijs!

Verkoyen Gasservice staat voor u klaar als u propaan- of butaangas wilt kopen! Wilt u graag meer informatie over onze mogelijkheden? Vraag dan zeker vrijblijvend uw offerte aan en dan helpen wij u graag verder. U kan ook contact met ons opnemen door het contactformulier op onze website in te vullen. Alvast tot dan!