Prijzen

Gasprijzen

De maximumprijs voor aardolieproducten wordt bepaald door de overheid. Het officiële tarief voor propaan in bulk (uitgedrukt in liter) vindt u terug op de website van de FOD Economie.

Propaangas prijs in bulk - vanaf 09/11/2018
- 2000 Liter
Excl. BTW0,5354 € / Liter
Incl. BTW0,6478 € / Liter
+ 2000 Liter
Excl. BTW0,4793 € / Liter
Incl. BTW0,5800 € / Liter


Vergelijk uw energieprijs

VERKOYEN Gasservice is dé gasexpert voor de provincie Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons uitstekend terecht voor de plaatsing van een gastank en de levering van het bijbehorende gas. Ons team levert snel én tegen de beste voorwaarden. Wij staan dan ook bekend als voordelige aanbieder.

Wilt u het bewijs hiervoor zien? Vergelijk hier uw energieprijs.

Veel aanbieders van propaan, butaan en LPG kunnen wel op hun website vermelden dat ze leveren voor een voordelige (of misschien wel voor dé voordeligste prijs), maar is dat wel zo? De enige manier om dit inzichtelijk te maken is door dit te bewijzen.

Dat zullen wij dan ook zeker doen. Wij vermelden niet alleen dat we een voordelige aanbieder zijn, maar bewijzen dit ook. Vul hieronder uw gegevens in en trek uw eigen conclusie als u onze prijs vergelijkt met andere aanbieders. U zult ervaren dat wij niet alleen een voordelige aanbieder zijn maar ook een eerlijke.

Wij zijn overtuigd van onze scherpe prijsstelling en durven dit vergelijk zeker aan!

We zullen bij iedere prijswijziging de actuele prijs aanrekenen voor propaan, butaan of LPG. U kunt hieronder uw postcode, het gas dat u wenst, het verbruik, en of u een bedrijf bent of particulier invullen. Op basis van die gegevens kunnen we u eventueel een extra korting toekennen.

Uw gegevens worden niet opgeslagen en het invullen dit formulier is volledig vrijblijvend. Er zijn geen verplichtingen verbonden aan het gebruik van dit formulier.

Mocht u vragen hebben over onze prijsstelling of interesse hebben in onze diensten, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers nemen graag met u door wat wij voor u kunnen betekenen.

Contacteer ons

Heeft u interesse in de keuring van uw tank of wenst u een tank aan te kopen? Vraag uw offerte aan!
Wij maken graag vrijblijvend een persoonlijke prijsofferte. Alvast bedankt voor uw interesse.